DE RUIMTES

Bouwloods

​Deze ruimte van ruim 350 m² is uitermate geschikt voor verschillende bouwactiviteiten. Zoals het bouwen van kleine carnaval wagens, en/of materiaal voor loopgroepen, Maar ook decors voor de producties van musical-, toneel- en cabaretgroepen. Die er vervolgens ook in kunnen repeteren voordat ze het toneel opgaan! Dat geldt ook voor grote koren, orkesten en grote (cover) bands. En met wat aanpassingen kunnen er ook exposities van kunstenaars en kleinschalige try outs van artiesten gehouden worden.

Vergaderruimte

​Een goed afgeschermde ruimte waarin overleg kan worden en/of bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd. Ingericht met een aantekenbord en en LCD-wandscherm voor digitale presentaties.

Spiegelkamer muziek

Een ideale, met een backline van basversterker, twee gitaarversterkers, piano, drumstel en zanginstallatie ingerichte repetitieruimte voor koren, blaasorkesten en grotere bands.

Spiegelkamer dans en theater

Een ruimte met spiegels en een laminaatvloer, ideaal voor dans- en gymnastiekgezelschappen. Maar deze zaal van 80 m², uitgerust met beamer en projectiescherm, kan ook omgebouwd worden naar een ruimte voor kleinschalige exposities, ledenvergaderingen en kleinschalige optredens/try outs van muzikanten en artiesten. Capaciteit 40 toeschouwers.

Muziekamer

Een ideale, met een backline van een basversterker, gitaarversterker, drumstel, keyboard en zanginstallatie ingerichte, repetitieruimte voor serieuze muziekbands voor maximaal 6 bandleden.

​Kantine

​Een veelzijdige ruimte die uitnodigt om even bij te komen met een kop koffie, om te pauzeren of om een officiële bijeenkomst of werkzaamheden gezamenlijk informeel af te sluiten. Maar ook voor koren is deze ruimte prima geschikt is om er te repeteren en/of zelfs hun repertoire te presenteren.