KLUSSEN

Klussen in Loods11

​Heb je thuis geen klusruimte, mis je de juiste machines of wil je raad van een vakman? Ben je graag duurzaam bezig en repareer je liefst wat kapot is? Of maak je graag een poppenhuis of een garage voor de kleinkinderen, een radiator ombouw  of schuur je dat kastje op om opnieuw te lakken? Kortom, zoek je een plek om even lekker te klussen omdat je daar thuis de ruimte, machines of kennis niet voor hebt? Meld je dan aan en kom om te klussen naar Loods 11!

Stuur een mailtje naar klussen@loods-11.nl,  en omschrijf wat je wil komen doen. Wij sturen na beoordeling een aanmeldformulier.

Basistarief per dagdeel: € 5,-, contant of met PIN ter plaatse af te rekenen. Voor projecten die langer duren en evt. tijdelijke opslag tijdens de klusdagen, betaal je een dagtarief in overleg.

Reserveringen voor klussen en projecten met commerciële bedoelingen zijn niet mogelijk.

Disclaimer

Stichting PW beheer (bestuur en medewerkers) zijn niet aansprakelijk voor zaak-, letsel- en immateriële schade, geleden door derden, in onderling verband of persoonlijk, ontstaan tijdens aanwezigheid in Loods 11 en tijdens het persoonlijk uitvoeren van werkzaamheden in de klusruimte.

Verleende klus- en project-adviezen, al dan niet op aanvraag, zijn geheel vrijblijvend van aard. Uitvoering geschiedt geheel onder eigen verantwoordelijkheid.